Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του 34χρονου Αιγύπτιου στην νεαρή πρώην σύντροφό του, την οποία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς κρατούσε όμηρο για τουλάχιστον δύο ώρες και απειλούσε να τινάξει στον αέρα με φιάλη υγραερίου την πολυκατοικία επί της οδού Αλιβιάδου στον Αγιο Παντελεήμονα. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η αγριότητα με την οποία χτυπά ο 34χρονος την 31χρονη πρώην σύντροφό του, την οποία απειλεί να σκοτώσει. 

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, οι δυο τους κάθονται στον καναπέ του σπιτιού του. Ο 34χρονος τότε αρχίζει να κάνει μαθήματα ανδρισμού στην 31χρονη, ώσπου βγάζει τη ζώνη από το παντελόνι του. Σηκώνεται από τον καναπέ και αρχίζει να τη χτυπά με μπουνιές και να τη χαστουκίζει στο πρόσωπο με το ένα του χέρι και με το άλλο να την κρατά από τον λαιμό. Μόλις σταματά να τη χτυπά, την αρπάζει από τα μαλλιά και φέρνει το πρόσωπό της μπροστά στην κάμερα, γιατί μεταδίδει την εικόνα στους φίλους. Την ξαναχτυπά με μανία.

Η 31χρονη προσπαθεί να βγάλει φωνή, να φωνάξει αλλά δεν αντέχει ενώ εκείνος της φωνάζει: «Εμπλεξες με λάθος άτομα. Είμαι άντρας. Δεν είμαι Βούλγαρος». Οταν ο «ανδρισμός» του τελειώνει, σταματά την μετάδοση. 

Σοκάρει η μαρτυρία της πρώην συντρόφου του

«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα για τον Αιγύπτιο που την χτύπησε και απειλούσε να τινάξει στον αέρα την πολυκατοικία. Μάλιστα όπως σημειώνει, «όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε την φιάλη υγραερίου, άνοιξε την στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια».

«Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες. Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο», όπως είπε. Στη συνέχεια η 31χρονη περιγράφει όσα ακολούθησαν. «Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε την φιάλη υγραερίου, άνοιξε την στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ότι θέλει και να μην τους νοιάζει. Δεν βγαίνω με τίποτα έξω έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ».

Το χρονικό της υπόθεσης με την ομηρία στον Αγιο Παντελεήμονα

Όλα άρχισαν περίπου στις 18:00 την Πρωτοχρονιά, όταν ο Αιγύπτιος, αφού απήγαγε τη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ βρισκόταν στο Γαλάτσι με την αδερφή της, την οδήγησε στο σπίτι του και την κρατούσε όμηρο. Στην περιοχή επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, με τους ένοικους της πολυκατοικίας να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης. Στο σημείο μετέβη διαπραγματευτής της Αστυνομίας, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή της γυναίκας. Εκείνη περιέγραψε στους δημοσιογράφους την στιγμή που ο Αιγύπτιος άρπαξε την νεαρή γυναίκα από το σπίτι. Όπως είπε, ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είχε προηγηθεί καυγάς. Χειροδίκησε εναντίον της ενώ την απείλησε και με μαχαίρι. H γυναίκα απελευθερώθηκε μετά από επιτυχημένη επιχείρηση των αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ, της ΕΚΑΜ, ενώ ο δράστης συνελήφθη δίχως να προβάλει αντίσταση στους αστυνομικούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA