Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πυρά» κατά των αντιεμβολιαστών και των αρνητών εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος με αφορμή τον θάνατο ενός 49χρονου ιερέα από επιπλοκές του κορονοϊου. «Κάποιοι θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους γεροντάδες τους μεγάλους φιλοσόφους, παρασύρουν τους ανθρώπους και τους οδηγούν στο θάνατο» τόνισε ο Μητρόπολης. 

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Τι κάνουμε αν έρθουμε σε επαφή με κρούσμα - Τα δεδομένα για την καραντίνα

Μιλώντας στον Korinthostv.gr ο Μητροπολίτης Κορίνθου διερωτήθηκε «τώρα τι απολογία έχουν να δώσουν στο Θεό για το θάνατο αυτό του ανθρώπου και στα παιδιά του που τα άφησαν ορφανά;». Αναφερόμενος στο έργο του ιερέα που απεβίωσε ανεμβολίαστος ο Μητροπολίτης διευκρίνισε ότι «δυστυχώς είχε τις αναστολές του στο να εμβολιαστεί ενώ δεν ήταν αντιεμβολιαστής, είχε το φόβο που ενσπείρουν κάποιοι χωρίς να σκέπτονται ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο κατά της ασθενείας αυτής… Δεν εμβολιάστηκε, νόσησε, μπήκε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε 1 μήνα, και τελικώς κατέληξε».

«Τραγική απώλεια, τον έλεγαν Βασίλειο και έφυγε το βράδυ της γιορτής του και στην ίδια ηλικία με τον Άγιο Βασίλειο, 49 μόλις ετών, αφήνοντας και 3 παιδιά τα οποία είναι σε μια κρίσιμη ηλικία», ανέφερε ο Μητροπολίτης και τόνισε: «είναι δυνατόν η ιατρική να δίνει λύσεις και εμείς να τις παραβλέπουμε και να λέμε “μην ακούτε και μας είπε ο διάβολος ότι εγώ τους σφραγίζω”; Και να παρασύρουν τους ανθρώπους; Ο διάβολος δεν λέει ποτέ αλήθεια. Ακούν τον διάβολο και όχι την Ιερά Σύνοδο, τους πνευματικούς τους πατέρες και εν τέλει τους ιατρούς;». 

«Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις που δίνουν οδηγούν στον θάνατο. Πολύ εύστοχο που είπε ένας Μητροπολίτης (σ.σ Ναυπάκτου) για ‘παρανοϊό’» πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος. O Δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε ότι είχε αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στο Δήμο Κορινθίων, κάνει και πάλι έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA