Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, μετά τη λειτουργία για τα Θεοφάνεια. Ο κ. Ιερώνυμος, αμέσως μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, δήλωσε: «Ηταν μια όμορφη λειτουργία, πανηγυρική, να ευχηθούμε όμως οι επόμενες γιορτές μας να είναι χωρίς αυτές τις δυσκολίες από πλευράς υγείας».

Διαβάστε ακόμη: Θεοφάνεια - Μητσοτάκης: Καλή φώτιση στους ανεμβολίαστους - Επιλογή ζωής το εμβόλιο

Σε εκείνο το σημείο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος υπογράμμισε: «Θα ήθελα ιδιαιτέρως να τονίσω, αυτή την ώρα, να ακούσουμε τη φωνή και της Πολιτείας και της Εκκλησίας κι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, διότι αποδεικνύεται καθημερινώς ότι το εμβόλιο είναι το μόνο τείχος απέναντι σε αυτή τη αρρώστια. Αυτοί που αρρωσταίνουν σήμερα εάν έχουν εμβολιαστεί περνούν πιο εύκολα, ενώ εκείνοι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατακλύζουν τα νοσοκομεία και σε λίγο θα έχουμε έκρηξη στο υγειονομικό πρόβλημα της χώρας. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε, αυτή τη δύσκολη ώρα, την πανδημία και για να μπορέσουμε να πούμε ότι η σημερινή μέρα θα είναι η τελευταία που γιορτάζουμε με αυτό τον τρόπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA