Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να εντοπίσει τη γυναίκα που εγκατέλειψε το 2 μηνών βρέφος έξω από παιδική χαρά στο Χαλάνδρι, μέσα σε σακ βουαγιάζ. Η αρχική κατάθεση του αστυνομικού έκανε λόγο για άνδρα, ωστόσο από την ανάλυση των βίντεο από κάμερες ασφαλείας διαπιστώθηκε πως το μωρό εγκατέλειψε γυναίκα. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Από το κλάμα βρήκαν το μωρό που ήταν σε σακ βουαγιάζ

Σύμφωνα με τον ALPHA, η γυναίκα είναι ευτραφής και φορούσε πολλά ρούχα προκειμένου να μην είναι αναγνωρίσιμη. Το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας και βρέθηκε από αστυνομικό που άκουσε το κλάμα του. Μέσα στην τσάντα υπήρχε ένα χαρτί με το όνομα «Βασιλική», τα ρούχα και τα παπούτσια του μωρού. 

Από τα βίντεο που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπιστώθηκε πως η γυναίκα είχε κάνει δύο φορές τον κύκλο της περιοχής. Για να βρουν τα ίχνη της εξετάζουν ποια διαδρομή ακολούθησε και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η γυναίκα δεν είναι από το Χαλάνδρι και εξετάζουν εξονυχιστικά το σακίδιο προκειμένου να εντοπίσουν γενετικό υλικό. Η Βασιλική μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Παίδων και υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε πως χαίρει άκρας υγείας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA