Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις εξαιτίας ιατρικού λάθους του συγκεκριμένου πλαστικού χειρουργού». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε η 28χρονη αεροσυνοδός που υποστηρίζει ότι παραμορφώθηκε μετά τις δύο αισθητικές επεμβάσεις, με αποτέλεσμα να καταθέσει αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ σε πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό. 

Διαβάστε ακόμηΨευτογιατρός - θύμα του Dr. Kontos: «Με άφησε 85% ανάπηρο εφ όρου ζωής»

Η αεροσυνοδός μίλησε στο Πρωινό για την απόφασή της να προχωρήσει σε αισθητικές παρεμβάσεις, μια απόφαση, όμως, που της έχει αλλάξει τελείως τη ζωή. «Είμαι συντετριμμένη από όλο αυτό που έχει συμβεί. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις εξαιτίας ιατρικού λάθους του συγκεκριμένου πλαστικού χειρουργού και δυστυχώς αναζητώντας λύση σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι γιατροί με έχουν διαβεβαιώσει πως εξαιτίας της βλάβης που έχω πάθει, κάποια σημεία στο πρόσωπό μου δεν πρόκειται να επανέλθουν ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά η 28χρονη κοπέλα. 

Απόστολος Λύτρας: «Την παραμόρφωσε»

Την υπόθεση της 28χρονης αεροσυνοδού είχε φέρει στο φως ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στο Πρωινό ο κ. Λύτρας είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι: «Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα φυσικά δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό. Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι. Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δεν μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος».

Η 28χρονη είχε επισκεφθεί πριν από περίπου έναν χρόνο τον συγκεκριμένο πλαστικό χειρουργό για να κάνει κάποιες διορθώσεις στα μάτια και τη μύτη της. Ομως, οι επεμβάσεις της ήταν αποτυχημένες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA