Μενού
  • Α-
  • Α+

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα όταν οδηγός της Ferrari έχασε τον έλεγχο και το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο αδερφός της βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης Μονογυιός.  

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο με Ferrari στην Παραλιακή: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στο ύψος των Αλκυονίδων. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού και μία γυναίκα, χτύπησε πρώτα στη νησίδα, μετά σε κολόνα της ΔΕΗ και κατέληξε σε δέντρα όπου και έπιασε φωτιά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα. Η συνοδηγός εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και τραυματίστηκε. 

Ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «The Wall» του ΑΝΤ1, το 2003. Τότε είχε ζήσει έναν δυνατό και έντονο έρωτα με την συμπαίκτριά του Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA