Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες (13/01), την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά!

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari - Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ

Η Ferrari που οδηγούσε ο αδερφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογιού, έγινε παρανάλωμα του πυρός εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό της τον Τζώρτζη Μονογιό, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που μόλις είχε αποκτήσει... Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση και οι Αρχές συγκεντρώνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, καθώς υπήρξαν αρκετοί στο δρόμο την ώρα που ο άτυχος άνδρας έφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το όχημα κι ο ίδιος να μην καταφέρει να βγει.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, πίσω από το όχημα που επέβαινε ο Τζώρτζης Μονογυιός μαζί με τη σύζυγό του, ακολουθούσε ένας φίλος του με το δικό του αυτοκίνητο, ο οποίος και ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όλη τη διάρκεια του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος. Η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, προσέκρουσε στα αριστερά με μία πινακίδα της Περιφέρειας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Στη συνέχεια το πολυτελές αμάξι προσέκρουσε σε δέντρο, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, ενώ λίγο αργότερα πήρε φωτιά. 

Η στιγμή του απεγκλωβισμού από τη μοιραία Ferrari

Να σημειωθεί πως η σύζυγός του είναι ελαφρά τραυματισμένη και βρίσκεται σε νοσοκομείο της περιοχής για τη φροντίδα των τραυμάτων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε αγοράσει πρόσφατα τη Ferrari και σήμερα την οδηγούσε για πρώτη φορά.

Οι εικόνες από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι συνταρακτικές. Τα συνεργεία μαζεύουν ό,τι απέμεινε από την καμένη Ferrari, η οποία από την πρόσκρουση και τη φωτιά που ακολούθησε έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA