Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα όταν η πολυτελής Ferrari που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και έπεσε πάνω σε δέντρο. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά ενώ ο άτυχος άνδρας και η σύζυγός του κατάφεραν να απεγκλωβίστηκαν από το αμάξι με τον 45χρονο να καταλήγει λίγο αργότερα λόγω των σοβαρών τραυμάτων που είχε.

Αδελφή του θύματος του τροχαίου δυστυχήματος είναι η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία και δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή, τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στη βουλευτή για τον χαμό του αδελφού της μια μέρα μετά την τραγωδία.

Το άγνωστο τροχαίο δυστύχημα στη Μύκονο

Ομως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε τροχαίο. Το 2000 στη Μύκονο ο Τζώρτζης Μονογυιός οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Σε αυτή επέβαινε ένας φίλος του, ο οποίος είχε επισκεφθεί τον Τζώρτζη στην άδεια απολύσεώς του. Στον δρόμο προς τον Ορνό, στην ευθεία, όπως ανέφερε η εκπομπή T-Live, η μοτοσικλέτα ανέπτυξε ταχύτητα, την ώρα που το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια τουρίστρια έκανε αναστροφή σε διπλή διαχωριστική γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι σφοδρή και ο θάνατος του φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού ακαριαίος καθώς δεν φορούσε κράνος και προσέκρουσε σε κολώνα. 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός φορούσε κράνος και σώθηκε. Μάλιστα, ο Τζώρτζης Μονογυιός στο σημείο του τροχαίου στη Μύκονο είχε φτιάξει και ένα εκκλησάκι στη μνήμη του φίλου του, που χάθηκε. 

Τζώρτζης Μονογυιός: Ετρεχε με πάνω από 120 χλμ.

Το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, Τζώρτζης Μονογυιός, κινούνταν με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 120 χλμ. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού προκύπτει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο. 

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε, δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να συντάξει πόρισμα». Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα, που οδηγούσε ο 45χρονος, Τζώρτζης Μονογυιός, έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA