Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικά είναι τα όσα αναφέρουν οι ιατροδικαστές για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού την περασμένη εβδομάδα έπειτα από τροχαίο με τη υπερπολυτελή Ferrari που μόλις είχε παραλάβει. Γίνεται ξεκάθαρα λόγος για έναν βίαιο και ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με το Star που έφερε στο φως στοιχεία από το πόρισμα έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος από την οποίες εντύπωση προκάλεσαν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και στα οστά στη βάση του κρανίου.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Μαγαζιά στη Μύκονο από το μηδέν με πελάτισσες Μπελούτσι και Lady Gaga

Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος. 

Κατέρρευσε η σύζυγός του

Η δύσκολη στιγμή ώστε η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού να μάθει την κατάληξη του τραγικού τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη κι εκείνη καθώς ήταν συνοδηγός, έφτασε. Έπειτα από αρκετά 24ωρα η γυναίκα πληροφορήθηκε πως ο άνδρας της δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο για να παραστεί στην κηδεία, όμως οι γιατροί δεν το επέτρεψαν. 

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, μίλησε για πρώτη φορά από τη στιγμή του τροχαία δυστυχήματος και με ανάρτησή της στο Facebook, έκανε την παρακάτω παράκληση:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην

Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkaterina.monogiou.3%2Fposts%2F10159554024243150&show_text=true&width=100%

Η μητέρα του 45χρονου, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feleni.xydaki%2Fposts%2F3171778059724091&show_text=true&width=500

Στη Μύκονο την Τρίτη το τελευταίο αντίο

Στο νησί, από όπου καταγόταν ο αδικοχαμένος άνδρας, θα βρεθούν η οικογένεια και φίλοι του για να του πουν το τελευταίο «αντίο». Το κλίμα στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ο επιχειρηματίας είναι βαρύ, ενώ αρκετοί είναι και οι εργαζόμενοι που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό εργοδότη. Συντετριμμένοι οι κάτοικοι του νησιού περιμένουν να αφιχθεί η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού για να γίνει η κηδεία του σήμερα.

Όπως ανάφερε το MEGA η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού μεταφέρεται σήμερα από το λιμάνι της Ραφήνας στη Μύκονο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία. Η κηδεία θα γίνει γύρω στις 12μιση στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά, μόλις φτάσει η σορός στο νησί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA