ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/01/2022 10:57

Παντελής Παντελίδης: Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε εκείνος, λέει ο Απόστολος Λύτρας

«Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε εκείνος», ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, αναφορικά με τον τραγικό χαμό του δημοφιλούς τραγουδιστή - Εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παντελής Παντελίδης: Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε εκείνος, λέει ο Απόστολος Λύτρας
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Νέες εξελίξεις στο δικαστικό «σίριαλ» που ακολούθησε τον τραγικό θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, μετά από θανατηφόρο τροχαίο στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, ξεκινά η εκδίκαση των αγωγών για αποζημιώσεις που έχουν καταθέσει η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριακού.

«Ουσιαστικά θα είναι το πρώτο δικαστήριο που θα γίνει. Η οικογένεια του Παντελίδη ακόμα και σήμερα θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής. Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που τον είδε να φεύγει από τη λέσχη και να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, ενώ αυτό προκύπτει και από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Η οικογένεια του Παντελή θα είναι στο δικαστήριο», ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας. «Επειδή είναι ένα δύσκολο θέμα, θεωρώ ότι το δικαστήριο θα καταλάβει. Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Θέλω να πιστεύω ότι ο δικαστής θα το δει αυτό», πρόσθεσε.

Video Loading...

Σύμφωνα με το Mega, με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Η Φρόσω Κυριακού, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΜΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ