Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλειστός θα είναι σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, από τις 11 το πρωί ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» λόγω εκπαιδευτικού συλλαλητηρίου. Συγκεκριμένα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., ο σταθμός του μετρό θα κλείσει ενώ οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Αφορμή είναι το κάλεσμα για εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12.30 το μεσημέρι στα Προπύλαια από γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στο κάλεσμά της η Συντονιστική Επιτροπή απευθύνεται προς την κυβέρνηση και σημειώνει μεταξύ άλλων: «Τα σχολεία μας δεν τα θέλουμε κλειστά, όπως μας κατηγορείτε. Και καλά σας πήρε ο πόνος για τα μαθήματα που χάνονται... (ασχολίαστο). Ανοιχτά τα θέλουμε. Γι' αυτό και κοιτάμε πέρα από αυτές τις εβδομάδες που η Ομικρον σαρώνει. Γιατί πριν ήταν η Δέλτα, πιο πριν ήταν ο αρχικός ιός, μετά μπορεί να είναι κάποια άλλη. Γι' αυτό και απαιτούμε μέτρα που θα εξασφαλίσουν επιτέλους να μην έχουμε συνέχεια επιπλέον ανασφάλεια για το τι θα γίνει μετά». Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο απηύθυναν και Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA