ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/01/2022 02:57

Καιρός – Κακοκαιρία Ελπίς: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστές οι τράπεζες για το κοινό

Η κακοκαιρία Ελπίς και ο δυνατός χιονιάς που έβαλε σε δοκιμασία τον κρατικό μηχανισμό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστές ια το κοινό την Τρίτη και οι τράπεζες – Δείτε σε ποιες περιοχές δε θα ανοίξουν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καιρός – Κακοκαιρία Ελπίς: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστές οι τράπεζες για το κοινό
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Δίχως τέλος είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίς σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες και τις τράπεζες. Με την υπ' αριθ. 14911/24.1.2022 απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας οι Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και οι περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας και Σποράδων κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων φυσικών φαινομένων που έπληξαν τις παραπάνω περιοχές.

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, διευκρινίζει ότι στις παραπάνω και μόνο περιοχές τα τραπεζικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 και δεν θα εκτελούν συναλλαγές για το κοινό. Οι λοιπές τραπεζικές λειτουργίες και ηλεκτρονικές πληρωμές και απαραίτητες εκκαθαρίσεις συναλλαγών θα διενεργούνται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ