Μενού
  • Α-
  • Α+

Το... εξπρές του μεσονυχτίου σταμάτησε στην Οινόη... Περισσότεροι από 300 επιβάτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Οινόη στο τρένο που ξεκίνησε στις 2:20 χθες το μεσημέρι από το Λιανοκλάδι και παραμένει κολλημένο στις ράγες. Οι επιβάτες δεν μπορούν να μετακινηθούν με διαφορετικό τρόπο κι έτσι παραμένουν στο τρένο, με την πλειοψηφία να μην έχει ούτε νερό να πιει, ούτε έστω ένα σνακ να φάει. Οι καταγγελίες τους στα social media και στα τηλεοπτικά κανάλια, είναι σοκαριστικές.

Χαρακτηριστικά ένας επιβάτης έγραψε στο facebook γύρω στις 8:00 το πρωί της Τρίτης: «17 ώρες στο τρένο εγκλωβισμένοι, έχει καθαρίσει ο καιρός αυτή την στιγμή, δεν χιονίζει και δεν υπάρχει κανένας εδώ να μας πει τι γίνεται. Παρότι υπήρχε ανάγκη για διανυκτέρευση, έμειναν όλοι και όλες στο τρένο ανεξαρτήτως ηλικίας, προβλημάτων υγείας κτλ.

Από τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας μας λένε μ@λ... για μια μηχανή που έρχεται να μας τραβήξει, για την τάση του ρεύματος που έχει πέσει, για τα δέντρα που εμποδίζουν και δεν μας έχουν πει τίποτα για το ατύχημα που έγινε. Η ευθύνη είναι ξεκάθαρα της εταιρείας και της κυβέρνησης. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί κάτι κακό σε κάποιον από τους επιβάτες...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA