ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/01/2022 12:57

Κακοκαιρία Ελπίς: Ανδρες της ΟΠΚΕ κουβάλησαν 4 χιλιόμετρα στην πλάτη κοριτσάκι που έπρεπε να χειρουργηθεί

Ανδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν και μετέφεραν στην πλάτη τους τα ξημερώματα ένα κοριτσάκι που είχε εγκλωβιστεί στην Περιφερειακή Υμηττού κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίς και έπρεπε να χειρουργηθεί

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία Ελπίς: Ανδρες της ΟΠΚΕ κουβάλησαν 4 χιλιόμετρα στην πλάτη κοριτσάκι που έπρεπε να χειρουργηθεί
(πηγή: twitter)
Ανάγνωση:

Επιχείρηση τα ξημερώματα από τους άνδρες της Ααστυνομίας ώστε να απεγκλωβιστεί ένα κοριτσάκι το οποίο το πρωί της Τρίτης έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ομάδα της ΟΠΚΕ κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο πεζή και να μεταφέρει το κοριτσάκι, κουβαλώντας το στην πλάτη καθώς είχε εγκλωβιστεί από την κακοκαιρία Ελπίς.

Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Ο πατέρας του παιδιού είχε εγκλωβιστεί με το όχημά του στην Περιφερειακή Υμηττού και ενημέρωσε ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν πεζή αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη, τους εντόπισαν και μετέφεραν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους!

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, ο ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΧΙΟΝΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ