ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/01/2022 16:13

Καιρός - Κακοκαιρία Ελπίς: Σκηνικό... βουνού στο Παγκράτι και την πλατεία Βαρνάβα

Οι δρόμοι στις γειτονιές του Παγκρατίου ήταν αποκλεισμένοι και αδιάβατοι, αλάτι φαίνεται πώς δεν είχε πέσει πουθενά, ενώ τα σπασμένα δέντρα από την υπερβολική πτώση χιονιού δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε οδηγούς και πεζούς πολίτες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καιρός - Κακοκαιρία Ελπίς: Σκηνικό... βουνού στο Παγκράτι και την πλατεία Βαρνάβα
(Πηγή: Reader)
Ανάγνωση:

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίς δεν χτύπησαν μόνο σε περιοχές που παραδοσιακά αντιμετωπίζουν αντίξοες συνθήκες όταν ο καιρός... αγριεύει. Αυτή τη φορά, η ελπίδα... χάθηκε ακόμα και σε περιοχές, όπως το Παγκράτι, όπου οι φωτογραφίες του Reader, απεικονίζουν μια «ξένη» κατάσταση για τους κατοίκους της περιοχής. Τόσο... ξένη που θα μπορούσε να τη βρει κάποιος κάτοικος του Παγκρατίου σε μία χειμερινή εξόρμηση σε βουνό, αλλά όχι στην πόλη.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Οι δρόμοι στις γειτονιές του Παγκρατίου ήταν αποκλεισμένοι και αδιάβατοι, αλάτι φαίνεται πώς δεν είχε πέσει πουθενά στους δρόμους, ενώ τα σπασμένα δέντρα από την υπερβολική πτώση χιονιού δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε οδηγούς και πεζούς πολίτες.

Τα χιόνια, αλλά και τα δέντρα βοήθησαν στην... κατάρρευση της κυκλοφορίας στις μεγάλες οδούς σε όλο το κέντρο της Αθήνας, ενώ ακόμη και στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, χρειάστηκε να κοπούν δέντρα, καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών. Στο Παγκράτι, οι οδηγοί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες απλώς για να διασχίσουν τον δρόμο.

Οι εικόνες άλλωστε είναι αδιάψευστος μάρτυρας για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο και ακόμα εξακολουθούν να συμβαίνουν σε διάφορα σημεία εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΧΙΟΝΙΑ ΔΡΟΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ