Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η είδηση ότι ένας άνδρας 40 ετών, πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη για ασέλγεια και αρπαγή 14χρονου κοριτσιού. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης. Σύμφωνα με το STAR, οι αστυνομικοί εντόπισαν το 14χρονο κορίτσι στο δωμάτιο 303 ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην Ομόνοια, μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα αφότου είδε ανάρτηση στο Instagram. Η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Κατάλαβα από story στο Instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει».

Ερευνα για δύο άτομα 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στη 14χρονη από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του. Ο 40χρονος γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, την 14χρονη μέσω social media. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγγενής του κοριτσιού ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR: «Να τιμωρηθεί. Είναι σοκαριστικό, ιδίως για όσους το ζούνε». «Η μητέρα της πέρασε έναν Γολγοθά. Έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει, βγήκε μπροστά μόνη της, το πάλεψε. Πήγε παντού, σε εισαγγελείς σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου είχαμε ευτυχώς αυτή την κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνεις αυτό. Να φανταστώ ότι κακοποιείς ένα ανήλικο» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA