Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την κατηγορία της αποπλάνησης και της ασέλγειας ανηλίκου προφυλακίστηκε ένας 40χρονος άνδρας από τη δυτική Αττική. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 40χρονος είδε την ανήλικη στο δρόμο και της πρότεινε να περάσει τη νύχτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής για να προφυλαχθεί από το κρύο. Η 14χρονη, την οικογένεια της οποίας γνώριζε ο 40χρονος, ενέδωσε στις πιέσεις του φερόμενου ως δράστη και πήγε στο ξενοδοχείο.

Την επόμενη ημέρα το πρωί ο ίδιος ανέβασε ένα story σε κοινωνικό δίκτυο, με τον πατέρα να επικοινωνεί με τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες εντόπισαν το στίγμα του κινητού και συνέλαβαν τον 40χρονο. Μάλιστα, όπως φάνηκε από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος που είχε το ξενοδοχείο, στο ίδιο δωμάτιο φαίνεται να πέρασαν τη νύχτα και άλλα δύο άτομα, τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα από τους αστυνομικούς.

Η ανήλικη δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις Αρχές, ενώ έχει διακομισθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπήρξε επαφή με την κοπέλα, την οποία θα εξετάσει και ιατροδικαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA