Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε «θρίλερ» έχει μετατραπεί το θέμα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων αναμένει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από ώρα σε ώρα στην Ε' τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου της Βέρνης έχει δώσει το αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα, το οποίο έχει αποσταλεί στην Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμηΒιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αποτέλεσμα στοχοποίησής μου τα γκαζάκια» λέει ο δικηγόρος

Η αρχική ενημέρωση ήθελε το εργαστήριο, μέσω email, να ενημερώνει το αντίστοιχο τμήμα του ΑΠΘ πως με δεύτερο mail θα σταλούν και τα αποτελέσματα της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα, η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της. Μέρος των εξετάσεων της 24χρονης εστάλησαν για να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο της Βέρνης, καθώς αυτό είχε πιο διευρυμένη βάση ουσιών σε σχέση με το ΑΠΘ, προκειμένου να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα. Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν σε τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες αλλά και στην ανάλυση των δεικτών αλκοόλης.

Τα παραπάνω αποτελέσματα, αφού μεταφραστούν, θα «ενσωματωθούν» στις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα σταλούν ως ενιαίο πόρισμα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ανακρίτρια, ίσως σήμερα ή και αύριο, ανάλογα το πότε εντός της ημέρας θα σταλούν οι εξετάσεις από τη Βέρνη. Πάντως, ο άνθρωπος που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε μια πρώτη αντίδραση στην εκπομπή «T-live», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA