Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τοξικολογικές εξετάσεις στα ούρα που έκανε η Γεωργία Μπίκα βγήκαν καθαρές από ναρκωτικές και άλλες φαρμακευτικές ουσίες, όπως έγραψε πρώτο το Reader. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μάλιστα, στις τοξικολογικές εξετάσεις στα ούρα της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ. 

Διαβάστε ακόμηΒιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καθαρές οι τοξικολογικές από ναρκωτικά της Γεωργίας Μπίκα

Το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές Αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη, ο οποίος ενημέρωσε την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του. Από την πλευρά του, πάντως, ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στο T-Live, αναφέρει ότι δεν έχει δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. «Πρώτα θέλουμε να δούμε το αποτέλεσμα προσεκτικά και με τα ίδια μας τα μάτια. Αν όμως είναι όντως αυτό το αποτέλεσμα ενδεχομένως να προβούμε σε περαιτέρω διερεύνηση», ανέφερε ο ιατροδικαστής, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει επανεξέταση στα υπάρχοντα ούρα. 

Πάντως, ο ίδιος υποστήριξε ότι άργησαν να παρθούν τα ούρα για να γίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Από την πλευρά του, πάντως, και ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, Νίκος Ζιώγας, δεν έχει λάβει το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA