Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι μπορεί να ενώσει δύο οικογένειες που είδαν το σκληρό πρόσωπο της μοίρας καθώς έχασαν δύο νεαρά μέλη τους από άνανδρα ανθρωπάρια; Κι ομως η οικογένεια του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού συνδεόταν και με άλλο τρόπο με την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη. Συγκεκριμένα, η μητέρα του αδικοχαμένου Αλκη, το 2003 εργαζόταν στο ίδιο σχολείο, με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Επικοινώνησαν ξανά αλλά αυτή τη φορά για να θρηνήσουν τον χαμό των δύο παιδιών τους, με την μητέρα του 19χρονου να στέλνει μήνυμα στην Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλίδου.

«Κούλα και Γιάννη από σήμερα είστε αδέλφια μου, έχεις μια αδερφή και έναν αδερφό εδώ στη Βέροια. Είμαστε οικογένεια να το ξέρεις» αναφερόταν χαρακτηριστικά στο μήνυμα της μητέρας του Αλκη. Το 2003 οι γονείς των δύο παιδιών που χάθηκαν εργάζονταν σε σχολείο στο Διδυμότειχο και τώρα πια ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον.

«Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί μας έγραφε στα μηνύματα της ότι θυμόταν το κορίτσι μας, την Ελένη μας, που πήγαινε τότε δευτέρα δημοτικού. Μας συγκίνησε γιατί θυμόταν πάρα πολλά αυτή τη σχολική χρονιά που ήμασταν μαζί», ανέφερε την Πέμπτη ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Προσπάθησα να της δώσω κουράγιο, ταυτίστηκα με τον πόνο της, μου ξύπνησε μνήμες φρικτές. Μου ξύπνησε τη θολούρα του μυαλού, το γκρέμισμα των συναισθημάτων με την ψυχή μου να λέω: Α ρε μανούλα τι σε περιμένει μόνο θα παίρνεις ανάσες για να μπορείς να αναπνέεις, δεν θα ξαναζήσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο του παιδιού σου», προσέθεσε από την πλευρά της η Κούλα Αρμουτίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA