Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας 10χρονος μαθητής της Δ' τάξης του δημοτικού στα Ανω Λιόσια γύρισε από το σχολείο στο σπίτι του και ξαφνικά έβγαλε μία σφαίρα από την τσάντα του και την παρέδωσε στους γονείς του! Σοκαρισμένοι ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού το ρώτησαν πού τη βρήκε και το παιδί απάντησε ότι η σφαίρα βρισκόταν μέσα στην τάξη του!

Διαβάστε ακόμη: Περισσός: Μαχαίρωσαν 18χρονο για να του κλέψουν την αλυσίδα από το λαιμό

Συγκεκριμένα, ο μαθητής μπήκε στην τάξη του και βρήκε μέσα μία «αδέσποτη» σφαίρα. Την κράτησε στα χέρια του, την έβαλε στην τσάντα του κι όταν γύρισε σπίτι, την παρέδωσε στους γονείς του.

«Η μαμά ήρθε και μου παρέδωσε αυτό το πράγμα που βρήκε ο μαθητής μέσα στην τάξη. Το πήρα και πήρα αμέσως στην ασφάλεια, την αστυνομία στα Λιόσια. Ήρθαν, το πήρανε, με κάλεσα, έδωσε και την κατάθεση. Κοιτάξαμε στην τάξη, δεν υπήρχε κάτι που να υποδηλώνει ότι είχε μπει σφαίρα. Τα παράθυρα βέβαια είναι ανοιχτά στο σχολείο όλη μέρα», δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου στο Mega.

Επιπλέον, η εκπαιδευτικός πρόσθεσε ότι δεν έχει ακούσει ούτε ένα πυροβολισμό για τέσσερα χρόνια που η ίδια βρίσκεται στο σχολείο. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση για το πώς έφτασε η σφαίρα στο σχολείο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA