Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμεσες αναμένεται να είναι εξελίξεις στην υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας του Αλκη Καμπανού. Οι αστυνομία σε συνεργασία με ειδικά κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν σκανάρει τόσο τις κάμερες της περιοχής όσο και τα στίγματα που έχουν αφήσει τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, στη Χαριλάου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Παράλληλα το πρωί της Δευτέρας, ο 23χρονος που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία, θα περάσει την πόρτα του ανακριτή, τη στιγμή που τα αλβανικά Μέσα παρουσιάζουν φωτογραφίες από τον φερόμενο ως συνεργό του, τον 20χρονο ομοεθνή του που φημολογείται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη Καμπανού - Κούγιας: «Η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους»

Τα κινητά τηλέφωνα και το στίγμα που εκπέμπουν εξετάζονται όλες αυτές τις ημέρες στα εργαστήρια της αστυνομίας με τη συνδρομή ειδικού κλιμακίου της ΕΥΠ που εξειδικεύεται σε αυτά, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEΝ. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ έχουν βρεθεί πολύτιμα στοιχεία και στις κάμερες ασφαλείας από σπίτια και καταστήματα της περιοχής που έχουν «μιλήσει» αναφορικά με τις κινήσεις των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Μάλιστα όπως σημειώνεται, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες προσαγωγές, ενδεχομένως και συλλήψεις με βάσει τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί.

Στον ανακριτή ο 23χρονος

Ο 23χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, οδηγείται αύριο ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με όσα έχει πει ο δικηγόρος του 23χρονου, ο συλληφθείς αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία και λέει ότι ήταν στο χώρο, αλλά δεν είχε εμπλοκή στο δολοφονικό χτύπημα. Μετά το πέρας της απολογίας του 23χρονου, δρομολογείται μία σειρά εξελίξεων από την πλευρά της οικογένειας του 19χρονου Άλκη. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας, θα ζητήσει την επέκταση της ποινικής δίωξης για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και μαζί με την οικογένεια του 19χρονου θα ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο να μη γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Αθήνα.

Οι Αλβανοί δείχνουν τη φωτογραφία του 20χρονου

Από το Σάββατο που έγινε γνωστό πως ένας από τους βασικούς υπόπτους για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση, έχει διαφύγει στην πατρίδα του, την Αλβανία, έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του. Μάλιστα τα Μέσα της γειτονικής χώρας της παρουσιάζονται πλέον φωτογραφίες του δίχως να καλύπτονται τα χαρακτηριστικά του. Όπως σημειώνει το top-channel.tv μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και όλα τα βιομετρικά του στοιχεία αναμένεται να παραδοθούν στις αλβανικές αρχές ώστε να εκδοθεί ύποπτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA