Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι γονείς του 19χρονου Αλκη Καμπανού και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς του δολοφονημένου νεαρού πέρασαν το κατώφλι της 7ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και διά του δικηγόρου τους Αλέξη Κούγια, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σε ό,τι αφορά στους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας, αλλά και των συμμετεχόντων στην φονική καταδρομική επίθεση, το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι στο χέρι του 21χρονου που «φωτογραφίζουν» οι υπόλοιποι συλληφθέντες ως αυτόν που φέρεται κατάφερε τα φονικά χτυπήματα στον Αλκη, υπάρχουν πληγές από λάμα μαχαιριού και δη του μαχαιριού που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου φοιτητή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί φτάνουν στο συμπέρασμα πως το τραύμα δημιουργήθηκε τη στιγμή που χτυπούσε με μανία τον 19χρονο Αλκη, από το φονικό όπλο με τον οποίο το σκότωσε. Μάλιστα, όπως σημειώθηκε, οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού σε ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών, είναι από το ίδιο τραύμα. Επιβιβάστηκε δηλαδή μετά την επίθεση στο όχημα όντας τραυματισμένος.

Πρόκειται για έναν από τους 8 που συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής και τον οποίο οι υπόλοιποι συλληφθέντες έχουν υποδείξει ως δράστη της δολοφονίας. Ο ίδιος δεν ήταν σεσημασμένος, ωστόσο είχε εμπλακεί παλιότερα σε περιστατικό οπαδικής βίας, αλλά ως θύμα. Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ είχε τραυματιστεί σοβαρά από άλλους οπαδούς που τον είχαν μαχαιρώσει κοντά στο μάτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA