Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης (9/2) στο 3ο Λύκειο των Τρικάλων όταν μαθητές έριξαν... καπνογόνα για να μην κάνουν μάθημα και τρεις κοπέλες κατέληξαν στο νοσοκομείο! Τα καπνογόνα έπεσαν στον κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται στο ισόγειο με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. 

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τρεις μαθήτριες οι οποίες παρουσίασαν έντονα συμπτώματα δύσπνοιας και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μία μαθήτρια πήρε κατευθείαν εξιτήριο ενώ η δεύτερη παρέμεινε στο τμήμα βραχείας νοσηλείας πριν αποχωρήσει. Επίσης η τρίτη μαθήτρια παραμένει προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο Τρικάλων. 

Στο μεταξύ, οι καθηγητές εντόπισαν τους δύο νεαρούς που έριξαν τα καπνογόνα και τους επέβαλλαν διήμερη αποβολή. Ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, στελέχη της οποίας έφτασαν στο σχολείο, ενώ με εντολή της διευθύντριας Μαρίας -Ελένης Ξυνοπούλου «διερευνώνται τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τους μαθητές σ’ αυτήν την ενέργεια». Η ίδια δε, όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr, ζήτησε εκτός από την τιμωρία των μαθητών να ληφθούν και παιδαγωγικά μέτρα και για το σκοπό αυτό αύριο εκλήθη και θα πάει στο σχολείο για να μιλήσει με μαθητές και καθηγητές ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA