Μενού
  • Α-
  • Α+

Έναν σουγιά εντόπισαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες στο ΙΧ του 22χρονου, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ο 22χρονονος παραδόθηκε σήμερα (14/2) το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον 12ο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου Άλκη και των φίλων του, ο οποίος οδηγούσε το τρίτο όχημα τη νύχτα της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος Αλβανός - Κάθε εμπλοκή αρνείται ο «Ντίνος»

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος έφτασε μαζί με το όχημά του, στο Αστυνομικό Μέγαρο περίπου στις 08:30 το πρωί και το έθεσε στη διάθεση των αστυνομικών προς έλεγχο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο όχημα τον σουγιά. Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα αν χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εκείνη τη νύχτα. Ωστόσο, ο 22χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή σε αυτή. Κατά τη διάρκεια της εξάωρης κατάθεσής του στους αστυνομικούς, παραδέχεται ότι οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας του στη Χαριλάου, ωστόσο αρνείται κάθε εμπλοκή στο μοιραίο επεισόδιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA