Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν πριν από λίγο ενώπιον του 33ου τακτικού Ανακριτή η 29χρονη και ο 33χρονος σύντροφός της που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου παιδιού της κατηγορούμενης.

Με αποδοκιμασίες από κόσμο που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προσήχθησαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Οι δύο φερόμενοι ως παιδοκτόνοι άκουσαν τα εξ' αμάξης από τον απλό κόσμο που βρισκόταν στα δικαστήρια για άλλες υποθέσεις και με το που έγιναν αντιληπτοί, το μένος του κόσμου ξεχείλιζε, καθώς η υπόθεση έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης κι έχει παγώσει το πανελλήνιο για την σκληρότητα με την οποία φέρονται να βασάνισαν, να ξυλοκόπησαν και να οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο το μικρό παιδί.

Η κυνική ομολογία του 33χρονου Πολωνού, αλλά και η ψυχρότητα της σύγχρονης «Μήδειας» σόκαραν τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση. 

Ο μικρός Αντρέας δολοφονήθηκε ειδεχθώς από τον 33χρονο, παρουσία της μητέρας του στο σπίτι που διέμεναν στην Κυψέλη κι από κοινού φέρονται να οργάνωσαν την εξαφάνισή του. Η αδελφή του, ευτυχώς κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των κακοποιητών της, μιας και είχε μιλήσει στο σχολικό περιβάλλον για όσα βίωνε και πρόλαβαν να την πάρουν από το κολαστήριο της Κυψέλης και να την δώσουν σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο Αντρέας πέθανε πιθανώς από ασφυξία, από την ταινία που του είχε βάλει στο στόμα ο 33χρονος, ενώ νωρίτερα φέρεται να είχε υποστεί κατάγματα στα δάχτυλα των χεριών από μάνα κι εραστή. Το παιδάκι ακόμα και στις τελευταίες του ανάσες, φαίνεται πως υπέφερε κι ο θάνατός του, ήταν βασανιστικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA