Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας, όταν μετά από κατάρρευση μεταλλικής πόρτας σε κεντρικό δρόμο της πόλης, ένας 22χρονος άνδρας καταπλακώθηκε από κολώνα που συγκρατούσε την μεταλλική πόρτα μιας εγκαταλελειμμένης οικίας και έχασε τη ζωή του. Το συμβάν έγινε λίγο πριν από τις 8 στην οδό Ασκληπιού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα έγιναν μετά την έξοδο του 22χρονου από παρακείμενο μπαρ, όπου διασκέδαζε με την παρέα του. Υπό συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας τμήμα της κολώνας υποχώρησε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον νεαρό, προκαλώντας του θανατηφόρες κακώσεις.

Σύμφωνα με το larissanet.gr το σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως για τον νεαρό ήταν ήδη αργά. Σκηνές θρήνου εκτυλίχθηκαν στον τόπο του συμβάντος, από την παρέα του νεαρού που αδυνατούσε να πιστέψει τον χαμό του φίλου τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA