Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ο Δημήτρης Σοροπάνης. Ο 28χρονος ταλαντούχος μπασκετμπολίστας σκοτώθηκε σε αερογέφυρα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, σε ένα τροχαίο που προβληματίζει καθώς σκοτώθηκε ακαριαία όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, ενώ φορούσε κράνος και προστατευτική στολή. Ο Δημήτρης Σοροπάνης επέβαινε στη μηχανή του, που είχε κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία. Κατά την διάρκεια της εισόδου του στην αερογέφυρα, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου και να χάσει τη ζωή του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος Δημήτρης παρότι φορούσε και κράνος και προστατευτική στολή έχασε τη ζωή του ακαριαία, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο ωστόσο δυστυχώς είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Ένα νέο παλικάρι, γεμάτο ζωή, ιδιαίτερα αγαπητό όχι μόνο στην Λοκρίδα αλλά σε ολόκληρο τον νομό Φθιώτιδας και έξω από αυτόν, λόγω της ενασχόλησης του με το μπάσκετ έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος τους πάντες. H τραγική είδηση έπεσε ως κεραυνός στην περιοχή των Λιβανατών από όπου και καταγόταν ο Δημήτρης Σοροπάνης που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Λοκρού Αταλάντης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το LamiaReport, ο Δημήτρης δεν έτρεχε και δεν έκανε παράτολμα πράγματα με τη μηχανή του, γι' αυτό οι δικοί του άνθρωποι πιστεύουν ότι κάτι συνέβη πάνω στη γέφυρα και έγινε το μοιραίο. «Ο δρόμος εκεί είναι πιο στενός. Ίσως κάποιος οδηγός να τον έκλεισε ή να έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει κάτι. Αν κάποιος είδε κάτι ή γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την Τροχαία....», λέει ένας από τους φίλους του.

Ο Δημήτρης είναι γιος του Γιώργου Σοροπάνη, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λοκρών. Είχε Ασφαλιστικό Γραφείο στην Αταλάντη και έπαιζε μπάσκετ στο Λοκρό Αταλάντης, όπου αγωνιζόταν ως σέντερ, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΛ, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών και στον Ιωνικό Λαμίας.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι πολύ άδικο να φεύγει έτσι ένας τόσο νέος και τόσο καλός άνθρωπος....», λέει στο LamiaReport ένας κάτοικος των Λιβανατών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA