Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης», δηλώνουν οι οικείοι της ηλικιωμένης, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω στις 13 Φεβρουαρίου. Η εκπομπή TLive πρoέβαλε βίντεο ντοκουμέντο από το πρωτοφανές επεισόδιο, το οποίο παρουσιάζει όλη την προσπάθεια των κακοποιών να παραπλανήσουν την 80χρονη γυναίκα και να εισβάλλουν στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα, μια 39χρονη γυναίκα ζήτησε από την ηλικιωμένη λίγο νερό, με αποτέλεσμα ο 21χρονος συνεργάτης της, να εισέλθει στο σπίτι της 80χρονης. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο άνδρας την ξυλοκόπησε άγρια, ζητώντας της να του αποκαλύψει πού βρίσκονται τα χρήματά της.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός Γεωργίας Μπίκα: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση - Στα χέρια του εισαγγελέα ο φάκελος

Ο άνδρας που συνελήφθη αφού τον αναγνώρισε η 80χρονη, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Το γεγονός αυτό έχει φοβίσει την οικογένεια.

Φανερά καταβεβλημένη και με τα σημάδια του ξυλοδαρμού εμφανή στο πρόσωπό της, η κυρία Χρυσούλα δήλωσε στην εκπομπή T-Live πως φοβάται να μείνει στο σπίτι της. Η εγγονή της πρόσθεσε πως η γιαγιά της έχει ξεριζωθεί από το σπίτι της, ενώ ο δράστης είναι ελεύθερος. «Τελικά ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα;» ρώτησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA