Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία δίχως τέλος με τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA η 39χρονη που δέχθηκε τα πυρά από τον πρώην σύντροφό της, κατέληξε μετά από τη σύντομη νοσηλεία της. Ο δράστης, πυροβόλησε την 39χρονη με κοντόκανη καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του και αυτοκτόνησε. Από τον πυροβολισμό, μάλιστα, μέσα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη η ανήλικη κόρη του θύματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης ήταν περίπου 42 ετών πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο. Ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασε το MEGA οι δράστης ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες.

Η τελευταία ανάρτηση

«Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο» έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook o δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη. Περίπου μία ώρα πριν εισβάλει στο καφέ της πρώην του ο αθλητής του ΜΜΑ, έγραψε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA