Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάμερες ασφαλείας στην Ανδραβίδα έχουν αποτυπώσει τις κινήσεις του δράστη της δολοφονίας της οικογένειας, με θύματα ένα ζευγάρι από την Αλβανία και τα δύο ανήλικα αγόρια τους ηλικίας μόλις 2 και 3 ετών. Στο μεταξύ, ο δράστης φέρεται να είναι ένα τρίτο πρόσωπο που κατά τα φαινόμενα είχε διαφορές με το ζευγάρι και όχι ο πατριός και ο πρώην σύντροφος της άτυχης μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ύποπτο πρόσωπο που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται είχε διάφορες με την οικογένεια.

Ο πατέρας του 12χρονου αγοριού που απουσίαζε από το σπίτι την ώρα του μακελειού έρχεται εσπευσμένα από το Λουτράκι, όπου ζει μόνιμα, για να παραλάβει τον γιο του. Το ανήλικο παιδί εντόπισε το απόγευμα της Τέταρτης το 2χρονο αδερφό του χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι, όταν επέστρεψε από την παιδική χαρά. Σε κατάσταση σοκ πήρε στα χέρια του τον αδερφό του και έτρεξε φωνάζοντας «βοήθεια». Οι εργαζόμενοι της επιχείρησής προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι με μαλάξεις όμως διαπίστωσαν ότι είναι νεκρό και ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, γείτονες είχαν βρει νεκρούς τους δύο γονείς στην αυλή του σπιτιού. Ο δράστης προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα τους, που εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ, ενώ μερικά μέτρα δίπλα βρέθηκε και το 3χρονο αγόρι. Από την πρώτη αυτοψία στο σημείο, φαίνεται ότι ο δράστης πρώτα πυροβόλησε το ζευγάρι και έπειτα έπνιξε τα δυο παιδιά.

Πώς ο 12χρονος επιζών μπορεί να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, αλλά και η κατάθεση του 12χρονου γιου της νεαρής μητέρας από τον πρώτο της γάμο, θα λύσουν το μυστήριο του μακελειού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τον αστυνομικών, όπως προαναφέρθηκε το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα να σκότωσε την μητέρα και τα δυο τους παιδιά και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς στην αυλή, όπου βρέθηκαν οι  σοροί, εντοπίστηκαν κάλυκες και όχι όπλο. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στο σενάριο πως και οι τέσσερις είναι θύματα δολοφονίας. Γι αυτό αναζητούν τον πρώην σύζυγο της 28χρονης νεκρής μητέρας που ζει μόνιμα στο Λουτράκι κι αναζητείται. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να είναι άλλος ο ένοχος της δολοφονίας και να είναι πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι είχε διαφορές.

«Ήταν ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια» 

«Τη γνώριζα καλά την οικογένεια. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο σύζυγός της μου είπε να πάω να τη βοηθήσω εγώ στο νοσοκομείο, από την ώρα που πήγε να γεννήσει μέχρι την ώρα που έφυγε. Ακούω πολλά για το τι έχει γίνει. Όμως ξέρω ότι ήταν ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια, ποτέ δεν είχε ακουστεί καυγάς ή το οτιδήποτε. Είδα από μακριά το 10χρονο αγοράκι και φαινόταν σα χαμένο. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει», είπε η φίλη του ζευγαριού Αναστασία Σταματελάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA