Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ταυτοποίηση πέντε ατόμων για τον εκβιασμό που κατήγγειλε ο τράπερ Lamanif προχώρησαν οι αστυνομικοί. Ο Lamanif πριν από περίπου έναν χρόνο εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη και στις Αρχές σήμανε συναγερμός έπειτα από βίντεο που ο ίδιος ο τράπερ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Όπως εξηγούσε τότε ο Lamanif, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν. Επειτα από κάποιο διάστημα και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021, ο Lamanif εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση αλλά ευτυχώς ζωντανός. Επαναλάμβανε πως είχε πέσει θύμα εκβιασμού και είχε ζητήσει να συνεχιστεί η έρευνα των αστυνομικών.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κυπαρίσσης: Τον είχαν κουρέψει γουλί, ήταν καταβεβλημένος - Τι γνωρίζει η ΕΛΑΣ για τους δράστες

Επειτα από έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα άτομα που εκβίαζαν τον τράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου. Επειτα από έρευνα αρκετών μηνών, κατόπιν καταγγελίας του 25χρονου τράπερ για απόπειρα εκβίασης, παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, συκοφαντική δυσφήμιση και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ταυτοποίησαν τέσσερις Έλληνες και έναν αλλοδαπό ως δράστες.

Συγκεκριμένα, μια 31χρονη γυναίκα που είχε συλληφθεί και εκείνη την περίοδο για κατοχή ναρκωτικών, τρεις ακόμα Έλληνες ηλικίας 27, 23 και 23 ετών και έναν 26χρονο από τη Βουλγαρία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA