Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πυκνή ομίχλη που «σκέπασε» τμήμα της Εγνατίας Οδού είχε ως αποτέλεσμα την καραμπόλα 50 οχημάτων, με επτά άτομα να οδηγούνται τραυματισμένα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο στην Κοζάνη. Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το απίστευτο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής (6/3), όταν αρχικά σημειώθηκε ένα τροχαιο ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων, ενώ στη συνέχεια -και λόγω της πυκνής ομίχλης που μείωνε δραματικά την ορατότητα- έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα οχήματα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στην καραμπόλα έχουν εμπλακεί πάνω από 50 οχήματα, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν 3-4 εγκλωβισμένοι επιβάτες που έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Ήδη στην περιοχή έχουν σπεύσει δύο οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Η Εγνατία Οδός παραμένει κλειστή στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, ενώ στην περιοχή η ομίχλη εξακολουθεί να είναι πυκνή. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 7 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα, που ενεπλάκησαν στις καραμπόλες που σημειώθηκαν, διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA