Μενού
  • Α-
  • Α+

Προκαλούν σοκ τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του 60χρονου που ομολόγησε τη φρικτή δολοφονία στην Ανδραβίδα με νεκρά τα δύο μικρά αγόρια και τους γονείς τους. Σήμερα θα περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δικηγόρος μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA από αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι, της κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι και την πυροβόλησε μια φορά. Χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

«Δε θέλω να θυμάμαι»

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», φέρεται να είπε ο δράστης.

Για τον τρόπο που δολοφόνησε τα δύο ανήλικα παιδιά, δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις παρά μόνο αρκέστηκε να πει «δε θέλω να θυμάμαι. Δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό».

Οι αστυνομικοί εκτός από το φονικό όπλο, εντόπισαν και το μπουφάν που φορούσε ο κατηγορούμενος το απόγευμα του τετραπλού φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας τον είχε καταγράψει για 1,5 λεπτό όταν πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας από την Αλβανία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA