Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας είχε απίστευτο θράσος. Μπορεί να ομολόγησε με τον πιο κυνικό τρόπο ότι σκότωσε τους γονείς και τα δύο παιδιά τους για λίγα ενοίκια, όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά... Ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον βοηθήσουν να πέσει στα... μαλακά, κάτι που φαίνεται από τα νέα στοιχεία που παρουσιάζει το pelop.gr. 

Ο 60χρονος, Δ.Β., που ήταν ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας, ήταν γνωστός στους γείτονές του στην Ανδραβίδα. Στο παρελθόν είχε πυροβολήσει έναν γείτονά του 7 φορές, ήταν γνωστό το πάθος του για τον τζόγο και οι απόψεις που είχε για τους Ρομά. Ετσι, μετά το άγριο φονικό στην Ανδραβίδα, οι αστυνομικοί σχεδόν αμέσως έστρεψαν τις έρευνές τους στον 60χρονο, του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν μετά τις τέσσερις δολοφονίες. Γι' αυτό και ήθελαν με κάθε τρόπο να τον συλλάβουν. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα τελευταία 60 λεπτά της Τζωρτζίνας δίνουν απαντήσεις

Οπως αναφέρει το pelop.gr, ο 60χρονος που είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της οικογένειας, ήθελε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να το σκάσει στο εξωτερικό. Κι αυτό γιατί ήθελε να πάρει χρήματα, ταυτότητα και ταξιδιωτικά έγγραφα και να ξεφύγει... Τον συνέλαβαν όμως οι αστυνομικοί προτού εξαφανιστεί. Συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Το θράσος του 60χρονου μετά τις δολοφονίες στην Ανδραβίδα

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κατάσχεσαν από το σπίτι του 60χρονου 15.000 ευρώ. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε ο 60χρονος σε αστυνομικό. Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, που έκανε ο 60χρονος. Απευθυνόμενος στον ίδιο αστυνομικό, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Ο 60χρονος μπορεί να ομολόγησε τις δολοφονίες αλλά, όπως φάνηκε, ήθελε να τη... γλιτώσει. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, ο 60χρονος όταν αναφέρθηκε στις δολοφονίες των παιδιών είπε: «Αυτό που έκανα στα παιδιά δεν συγχωρείται». Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε όμως στις σορούς των παιδιών έδειξε ότι είχαν πεθάνει από πνιγμό. Δικηγόρος δεν έχει αναλάβει τον 60χρονο, με τους περισσότερους να έχουν αρνηθεί μετά το φρικτό τετραπλό φονικό που διέπραξε στην Ανδραβίδα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA