Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία σε όλα τα τμήματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, καθώς επετράπη και η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων, που είχε απαγορευθεί από την τροχαία λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος. Αντίστοιχα από το πρωί της Παρασκευής η είσοδό τους έχει επιτραπεί και στην Αττική Οδό, τη Δυτ. Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Φίλιππος: Χιονοκαταιγίδες ως το μεσημέρι - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Ειδικότερα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 10:30, σήμερα (11/3), αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που είχε τεθεί σε ισχύ από χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA