Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς της Ρόδου για τον εντοπισμό κρατούμενου, ο οποίος δραπέτευσε σήμερα το πρωί από το Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό. Πρόκειται για ένα 31χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για κλοπές και είχε μεταφερθεί από το Κατάστημα Κράτησης Χανίων στη Ρόδο για να δικαστεί. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Aστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στη διάρκεια της κράτησής του στο ΑΤ Ρόδου, παρουσίασε δυσφορία και πυρετό. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από covid και μάλιστα είχε και επιπλοκές στο αναπνευστικό. Ετσι, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του. Ο αστυνομικός που τον φρουρούσε δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να μείνει μέσα στον θάλαμο με τους ασθενείς κι έτσι παρέμενε όλη τη νύχτα στον χώρο αναμονής, έχοντας προηγουμένως βάλει χειροπέδες στον κρατούμενο ασφαλίζοντάς τον με το κρεβάτι. Δεν έγινε γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ο υπόδικος 31χρονος κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA