Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια μαχήτρια της ζωής. Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όμως, τις τελευταίες ημέρες έχει έναν ακόμη δύσκολο αγώνα να δώσει. Εναν αγώνα με χειρουργεία, επιπλοκές και πόνους αλλά με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κάτι είδε η Τζωρτζίνα κάνει η μητέρα στην Ιριδα» - Συλλήψεις μέσα στην εβδομάδα

Η φωτογράφος, Ολυμπία Κραγασάκη, μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που έχει απαθανατίσει με τον φακό της. Ενα από αυτά ήταν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε ένιωσα ότι δεν μπορώ να την λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς, οπότε βγαίνει και στο πορτρέτο της. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν», ανέφερε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA