Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίσει η καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας που ενώ έψαχνε για δουλειά βιάστηκε σε διαμέρισμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η 18χρονη κατήγγειλε πως ο 31χρονος την προσέγγισε μέσω Facebook με την πρόφαση ότι ψάχνει νταντά για το παιδί του και την έπεισε να μεταβεί στο διαμέρισμα του για να συζητήσουν την πρόσληψή της. 

Η κοπέλα μετέβη στο διαμέρισμα και ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε. Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του. Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA