Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της μαρτυρία στις πολλές για την συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, των γονέων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, κατέθεσε φίλη του ζευγαριού δημιουργώντας νέα ερωτήματα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν «πολύ καλός ως πατέρας» ενώ αντίθετα η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «περίεργη και είχε ψιλοθεματάκια». «Ο Μάνος ήταν πάρα πολύ καλός. Ενδιαφερότανε πάρα πολύ για τα παιδιά του. Από τότε δηλαδή με την Ίριδα βγήκαν στην Πάτρα και κατηγόρησαν τη Ρούλα, ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν θέλει να αποδεχτεί τέλος πάντων ότι μπορεί να έχει κάνει κακό η Ρούλα» είπε αρχικά η φίλη του ζευγαριού.

Όσον αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου η γυναίκα που μίλησε στον ΑΝΤ1 είπε ότι «ήταν λίγο περίεργη. Λόγω του ότι δούλευε πολλές ώρες τα πρόσεχε πιο πολύ ο Μάνος και η μαμά του. Η Τζωρτζίνα ήταν πιο κοντά με τον Μάνο. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί ειδικά όταν ήταν με τον μπαμπά». Η φίλη του ζευγαριού υποστήριξε, επίσης, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν φερόταν με στοργή στη Τζωρτζίνα προσθέτοντας «πολλά πράγματα μου προξενούσαν περιέργεια. Ήταν πολύ περίεργη, είχε κάποια ψιλοθεματάκια. Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο τον Μάνο να ειδοποιήσει ότι κάτι έπαθε το μικρό».

Ο Μάνος Δασκαλάκης το πρωί της Πέμπτης προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τη υπόθεση «θρίλερ» των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών υποστηρίζοντας ότι όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες και πως και ο ίδιος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του πατέρα στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA