Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών στη «Συναυλία Ειρήνης» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/3) στα Προπύλαια με τον stand up comedian, Χριστόφορο Ζαραλίκο να δίνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ξεσηκώνοντας το πλήθος που βρέθηκε στην αντιπολεμική εκδήλωση. Μάλιστα ο γνωστός κωμικός με αφορμή την ανάρτηση του γιου του πρωθυπουργού για τη συναυλία και την παρουσία των γνωστών καλλιτεχνών σε αυτήν, έδωσε με τον δικό του, χιουμοριστικό τρόπο την απάντηση: «Καμία σχέση με τη συναυλία, εγώ ήρθα να υπερασπιστώ τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τον πρόσβαλε ο Αγγελάκας και ο Δημήτρης Μητσοτάκης. Πάω για μανούρα, άμα θέλετε ελάτε».

Λίγο αργότερα ξεσήκωσε τα πλήθη όταν έκανε μνεία στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη. Ενώ το κοινό που ως επί το πλείστον ήταν νέα παιδιά φώναζε: «Αυτοί σκότωσαν Λαμπράκη, Μπελογιάννη φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», o Χριστόφορος Ζαραλίκος ύψωσε τη σημαία της Ειρήνης, όπως είχε κάνει και πριν 59 χρόνια πριν ο Γρηγόρης Λαμπράκης όταν διαδήλωνε για την Ειρήνη και ανέφερε: «Να είστε υπερήφανοι που είστε εδώ απόψε. Το ίδιο θα έκανε και ο Γρηγόρης Λαμπράκης αν ζούσε σήμερα». Ετσι περπατούσε ο Γρηγόρης Λαμπράκης, διαδηλώνοντας για την ειρήνη, και τον κατηγορούσαν για πράκτορα», συμπλήρωσε ο ίδιος. «Σε αυτή τη χώρα μας κυβερνάνε αυτοί που όταν βλέπουν κάποιον να κρατά το σήμα της ειρήνης του ζητάνε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA