Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλούσε από τη στιγμή για δολοφονία σχετικά με τις υποθέσεις των παιδιών στην Πάτρα. Μάλιστα, σήμερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μετά και τις εξελίξεις για τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο επίτιμος πρόεδρος εν αποστρατεία των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειχνε την ενοχή της από τη γλώσσα του σώματος. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αλλα δύο συγγενικά πρόσωπα της Πισπιρίγκου στο «κάδρο» της Αστυνομίας - Τι ισχύει με Ιριδα και Μαλένα

Αναλυτικότερα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε: «Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα. Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στην γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

Επίσης όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη. Και τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στην Αθήνα και κρατείται με τον εισαγγελέα να δηλώνει: «Αν σκοτώσεις το παιδί σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις και άλλους». 

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Αστυνομία

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια», φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA