Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνθήματα στα ρολά και στην πρόσοψη του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου γράφουν πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, μετά την είδηση της σύλληψης της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, που όλα δείχνουν ότι προκλήθηκε από την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της. Μάλιστα το συγκεντρωμένο πλήθος επευφημεί αυτούς που γράφουν τα συνθήματα και ξεσπούν σε χειροκροτήματα. «Δώστε τη στον λαό», φωνάζει ένας από το πλήθος, όπως ακούγεται στο βίντεο. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Πισπιρίγκου στην Αστυνομία - Πώς δικαιολογήθηκε για την κεταμίνη

Ωστόσο, αστυνομικοί βρίσκονται έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα και προσπαθούν να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονται για τους θανάτους των παιδιών.  Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας.

Πάντως, ο κόσμος παραμένει έξω από το σπίτι της και χτυπά τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών. Νωρίτερα, μάλιστα, κάποιοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία πρόλαβε να βάλει στην οικία η κόρη της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA