Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ψυχιατρική εξέταση των ατόμων που εμπλέκονται στο οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, της γυναίκας από την Πάτρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και εξετάζεται η συμμετοχή της στους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, ζήτησε ο καθηγητής ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Ασκητής είπε πως η κεταμίνη, η ουσία που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, έχει χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο του Βιετνάμ σε τραυματισμένους στρατιώτες καθώς έχει αναλγητική δράση και προκαλεί απώλεια μνήμης. Ταυτόχρονα η κεταμίνη έχει κατηγορηθεί ως χάπι βιασμού και στην ψυχιατρική χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό ωστόσο η δράση της και η αποτελεσματικότητά της είναι αμφιλεγόμενη.

Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ενώπιον της Ανακρίτριας θα οδηγηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου που από χθες είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου. Η μητέρα, που μέσα σε διάστημα τριών ετών έχασε και τα τρία παιδιά της, καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA