Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της 33χρονης, Μάνος Δασκαλάκης... αγνοείται.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πώς αντέδρασε ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο 30χρονος σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή σε χρονικό διάστημα 2,5 ετών, έχει βρεθεί πλέον στη δίνη του κυκλώνα με πληροφορίες να αναφέρουν πως εξακολουθεί να βρίσκεται στην Πάτρα και προσπαθεί να διαχειριστεί το σοκ από τις εξελίξεις που ακόμα «τρέχουν». Μάλιστα, ρεπορτάζ σε εκπομπές ισχυρίζονταν πως ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από τη δουλειά του, μετά τον ντόρο που προκάλεσε η σύλληψη της συζύγου του. Τελικά μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο εργοδότης του, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και επισήμανε πως απλά ο Μάνος δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εργασία του αλλά περιμένει να τον δει και κατανοεί πλήρως τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τους θανάτους.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει χάσει τη δουλειά της σε ψησταριά στην Πάτρα η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Χαρακτηριστικά, στην εκπομπή αναφέρθηκε από τη δημοσιογράφο, Κέλλυ Χεινωπόρου: «Ενημερώθηκα από φίλους του που μίλησαν μαζί του και τους είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, ήταν μια χαρακτηριστική φράση που είπε». 

Με την «εξαφάνιση» του, μεταξύ άλλων καναλιών, ασχολήθηκε και ο ΣΚΑΪ, με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού να έρχονται σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη. «Ο πελάτης μου δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», διευκρίνισε ο Δημήτρης Καράμπελας σε δήλωσή του στον ΣΚΑΪ. Εξήγησε δε ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να τον εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι. 

Το σοκ από τις ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως ήταν μεγάλο για τον Μάνο Δασκαλάκη, κάτι που αποτυπώθηκε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το άκουσμα της είδησης για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha ανέφερε: «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

  • Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την Αστυνομία;

Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.

  • Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε από την πλευρά της στον Alpha το πρωί της Πέμπτης πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες». Σύμφωνα με την Ζήνα Κουτσελίνη, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της 33χρονης, φαίνεται πως ενημέρωσε τον κ. Δασκαλάκη ότι «τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση» δίνοντας το πράσινο φως για να επιλεχθεί κάποιος άλλος δικηγόρος.

Τι λέει στο στενό του περιβάλλον

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην Πάτρα και προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Όλο αυτό το διάστημα πάντως, ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών στήριζε ένθερμα τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της Αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ως «ανυπόστατες». Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα. «Όλο αυτό είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων» φέρεται να έλεγε χαρακτηριστικά.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει να ενημερωθεί επίσημα για τα στοιχεία που έχουν προκύψει και αμέσως μετά, είναι πολύ πιθανό να «λύσει» τη σιωπή του, μπροστά στις κάμερες. Στο στενό του περιβάλλον πάντως, ο 30χρονος φέρεται να επιμένει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα. Δηλώνει σίγουρος για τη σύζυγό του και πιστεύει πως δεν έχει τεκμηριωθεί εγκληματική ενέργεια. Οπως επιμένει, η 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, στάθηκε με όλες τις δυνάμεις της στα παιδιά τους και τα βοήθησε. «Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Star.

Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να «δείχνουν» έγκλημα στην Πάτρα, ενώ είναι πιθανόν τις επόμενες ημέρες να κληθεί για κατάθεση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αλλά και για να του παρατεθούν τα στοιχεία που υπάρχουν και οδήγησαν στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA