Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί η είδηση που «βγήκε» κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φως στο Τούνελ. Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη ρώτησε την καθηγήτρια φαρμακολογίας στη Θεσσαλονίκη, Χρυσάνθη Σαρδέλη, αν συνεχίζονται οι έρευνες στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας. Η επιστήμονας απάντησε πως «τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα για περισσότερες αναλύσεις»!

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αυτή την ώρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι μόνο η κεταμίνη που σκότωσε την 9χρονη αλλά να υπάρχει και άλλη φονική ουσία!

Επιπλέον, η κ. Σαρδέλη τόνισε πως εξαιτίας της τετραπληγίας του μικρού κοριτσιού της χορηγούνταν πολλά φάρμακα (πάνω από πέντε) και ένα από αυτά (για τις επιληψίες) αλληλεπιδρά με την κεταμίνη!

Παράλληλα, στο Φως στο Τούνελ μίλησε και η προϊστάμενη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, η οποία ανέφερε πως τα παιδιά έφυγαν άλλα άφησαν πίσω τους στοιχεία και σημείωσε πως είναι σε εξέλιξη οι αναλύσεις και έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και είναι πιθανό να έρθουν στο φως κι άλλα ευρήματα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA