Μενού
  • Α-
  • Α+

Σταθερή στους ισχυρισμούς της πως είναι αθώα στην κατηγορία που αντιμετωπίζει για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, παραμένει η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει έγκλειστη στη ΓΑΔΑ, αναμένοντας την απολογία της την ερχόμενη Δευτέρα (4/4). «Παλεύω πλέον μόνη μου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» ανέφερε μεταξύ άλλων στον δικηγόρο που καλείται να την υπερασπιστεί, αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Ρούλα Πισπιρίγκου πιστεύει ακράδαντα είτε πως υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα στην υπόθεση είτε ότι έχουν γίνει λάθος χειρισμοί στην υπόθεση «φωτογραφίζοντας» τους γιατρούς. Για την ώρα δεν θέλει να ονοματίσει τα πρόσωπα που πιστεύει πως εμπλέκονται στους θανάτους των τριών παιδιών, κάτι όμως που, όπως λέει, είναι πολύ πιθανό να πράξει το επόμενο διάστημα.

Μπροστά στις κάμερες, έξω από τη ΓΑΔΑ, ο Οθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να αποδείξει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Προβάλει κάποιες αιτιάσεις τις οποίες θα ερευνήσουμε μέχρι τη Δευτέρα που είναι η απολογία. Είναι μία διαδικασία που είναι χρονοβόρα. Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Εχει μακρύ δρόμο ακόμη η υπόθεση. Ερευνούμε κάποια πράγματα, κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι σε αυτό το στάδιο, πριν τα επιβεβαιώσουμε. Είναι κάποιες σκέψεις της υπό έρευνα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Ο δικηγόρος της 33χρονος αναφερόμενος στην κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε στο αίμα της μικρής Τζωρτζίνας και της κόστισε τη ζωή, δήλωσε: «Την ρώτησα για την κεταμίνη. Είπε πως δεν την γνωρίζει την ουσία και πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα με τις τοξικολογικές εξετάσεις γιατί υπάρχουν κάποιες ουσίες που έχουν χορηγηθεί μετά το περιστατικό μετά το επεισόδιο που είχε το θύμα, το μικρό κοριτσάκι και ενδεχομένως σχετίζονται με την ουσία, την κεταμίνη. Αυτούσια η κεταμίνη δεν ήταν στη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε το κορίτσι, αλλά ως συστατικό άλλης ουσίας είναι κάτι που θα το δούμε».

Σχετικά με τα περιστατικά κρίσεων που είχε η Τζωρτζίνα και η 33χρονη φερόταν πως ήταν μόνη μαζί της, ο κ.Παπαδόπουλος ανέφερε πως «υπάρχουν περιστατικά που έχουν συμβεί στο παιδί σε μέρες που δεν ήταν η μητέρα μπροστά. Αυτό δεν το λέει η ίδια, αλλά προκύπτει μέσα από τη δικογραφία και ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου έκανε εντύπωση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA