Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας μίλησε για τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται -καταρχάς- για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά της 9χρονης κόρης της, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για θανατηφόρες βλάβες συνέπεια εξωγενών παραγόντων και στα άλλα δύο κοροτσάκια της οικογένειας. Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για την υπόθεση που έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης κι όσο βγαίνουν κι άλλα στοιχεία στο προσκήνιο, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μουδιασμένη, αποτροπιασμένη, οργισμένη και με κομμένη την ανάσα τα τεκταινόμενα γύρω από την τραγική ιστορία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται αύριο (3/4) στην εφημερίδα Μπαμ μίλησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό κι άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με τους θανάτους των παιδιών του και ζητά να λάμψει η αλήθεια.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω υποστεί το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα ζούσα κάτι τέτοιο» λέει μεταξύ άλλων ο Μάνος Δασκαλάκης και προσθέτει για τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει: «Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και δεν έχω να κρύψω κάτι».

Για τα νεκρά παιδιά του, που πιθανότατα έφυγαν με μαρτυρικό τρόπο και τα άλλα δύο, όπως η Τζωρτζίνα είπε με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένα μάτια: «Ελεγα ότι σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δούλευα τόσες ώρες και δεν έχω χαρεί τα παιδιά μου. Δεν είχα ζήσει στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή» τονίζει ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών.

Οσον αφορά στο πώς θα κινηθεί, ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι «είναι ξεκάθαρη η θέση μου... Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου».

Για την φερόμενη ως δράστιδα του ειδεχθούς εγκλήματος της διαφαινόμενης δηλητηρίασης της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μάνα της, την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ξεκάθαρος: «Θέλω να μάθω πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού την προμηθεύτηκε, πώς την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά...».

Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης θα κυκλοφορήσει με τον κυριακάτικο Τύπο κι αναμένονται με αγωνία οι τοποθετήσεις του Μάνου Δασκαλάκη για όσα του καταλογίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου και το οικείο της περιβάλλον, αλλά και για τα όσα έχουν γραφτεί και καταγγελθεί για την σπιτονοικοκυρά τους, που πέθανε υπό αδιευκρίνιστες -όπως φαίνεται- συνθήκες, καθώς και για τα ακίνητα που φέρεται να του είχε γράψει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA