Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε βέβαιος πως από τις εξετάσεις που έχουν γίνει στην Ίριδα και τη Μαλένα θα δοθούν απαντήσεις τονίζοντας πως ειδικά στην Ίριδα τα ευρήματα είναι πολύ έντονα. Αναφορικά με τη διχογνωμία που υπάρχει στους επιστήμονες η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα ρώτησε τον ιατροδικαστή πως μπορούμε να πάμε ως αιτία θανάτου από τον φλεβόκομβο στη δολοφονία και αν έγινε εκεί κάτι περίεργο, ο κ. Λέων τόνισε:

«Τα βιβλία ιατροδικαστικής που είχαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες μας λένε πως για να βρούμε τον φλεβόκομβο πρέπει να κάνουμε πάνω από 40 μέχρι και 80-100 τομές. Αυτό για όσους γνωρίζουνε... καταλαβαίνουν. Για να το πω απλά: Το να μην βρούμε κάτι δεν σημαίνει, απαραίτητα, πως δεν υπάρχει. Σημαίνει ότι δεν το βρήκαμε εκεί που ψάξαμε».  Στη συνέχεια ερωτηθείς για το τι είναι πιο εύκολο να εντοπίσουν οι αρχές; το τι υπάρχει στην περίπτωση της Ίριδας ή της Μαλένας, ο ιατροδικαστής απάντησε:

«Εκτιμώ ότι στην Ίριδα έχει γίνει ένας εξονυχιστικός ιατροδικαστικός έλεγχος και μια πολλή ορθή καταγραφή. Τεχνικά και οι δυο εκθέσεις είναι πλήρεις με την έννοια ότι έχουν και τοξικολογικά ευρήματα, μάλλον μη ευρήματα, και παθολογοανατομικά. Στην Ίριδα εκτιμώ ότι τα ευρήματα είναι πάρα πολλά και πάρα πολύ έντονα και στη Μαλένα, όμως, να είστε βέβαιοι πως η επιτροπή θα καταλήξει σε ασφαλέστατα συμπεράσματα».

Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος από την Πάτρα, αποκάλυψε πως η ανάκτηση του tablet από το μνήμα της Τζωρτζίνας ίσως γίνει ακόμα και σήμερα από τις αστυνομικές αρχές. «Ίσως και αύριο το πρωί (σσ: σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου) οι αστυνομικοί θα ανακτήσουν το tablet το οποίο βρίσκεται μέσα στο φέρετρο της μικρής Τζωρτζίνας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και θα το μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να το ελέγξουν για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο έγγραφο ή κάποια αναζήτηση ή κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει τις περαιτέρω έρευνες των αστυνομικών» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA