Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φερόμενης ως ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, από την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η 18η τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, έδωσε εντολή να ανοίξει ο τάφος της μικρής έτσι ώστε να ανασυρθεί το περιβόητο τάμπλετ, με το οποίο ενταφιάστηκε κατόπιν απόφασης της κατηγορούμενης.

Η Χριστίνα Σαλάππα, η οποία με ταχύτατους ρυθμούς έρευνα την υπόθεση, λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορουμένης Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος κατέθεσε ότι πράγματι μετά από επιθυμία της κατηγορουμένης στο φέρετρο του παιδιού τους μπήκε το τάμπλετ, έδωσε τη σχετική παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα οι Αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν περιέχει στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι Αρχές ευελπιστούν να βρουν στο τάμπλετ «ίχνη» για τη διαδρομή της κεταμίνης, την οποία φέρεται να προμηθεύτηκε από άγνωστη πηγή μέχρι τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου και να τη χορηγούσε σε μικρές δόσεις στην 9χρονη, μέχρι που φέρεται να της έδωσε τη χαριστική βολή με μια δόση της τάξης των 6,5mg που την οδήγησε στον μαρτυρικό θάνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA